Csillagok

Meghan hercegnével folytatott szexről kellett volna hazudnia a színésznek

A brit bulvár lapok továbbra sem kímélik Meghan Markle-t, Harry herceg feleségét. A pár többek között azért döntött úgy, hogy kilép a királyi családból, mert nem tudták elviselni a sajtó nyomását. De úgy tűnik, a harcnak még most sincs vége.

Hogy Harry és Meghan Kanadába költözött, abban közrejátszott, hogy Harry nem akarta átélni újra azt, ami az édesanyjával történt. Féltette Meghant a sajtótól, és nem alaptalanul. A cosmopiltan.com számolt be arról, hogy az egyik brit lap még arra is képes lett volna, hogy lefizet egy színészt, csak hogy valami szaftosan írjanak az egykori színésznőről.

Fotó: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Simon Rex legalábbis azt állítja, hogy 70 ezer dollárt, vagyis több mint húszmillió forintot ajánlottak neki azért, hogy hazudjon Markle-lel kapcsolatban. A nem túl ismert színész – szerepelt a Horrorra akadva filmekben és a Jack és Jill című sorozatban – egyébként régen, egyszer tényleg randizott Meghannel, de nem lett belőle semmi.

Simon Rex és Meghan között semmi nem történt Fotó: iStock.com/Joe Seer

„Amikor ez kiderült, pár brit bulvárlap sok pénzt ajánlott azért, hogy hazudjak arról, mi történt köztünk. Én pedig nemet mondtam egy halom pénzre” – mondta Rex, aki hozzátette, még randinak is nehezen lehetett volna nevezni azt a találkozójukat.