Csillagok

Zongorázással múlatja az időt Anthony Hopkins

Az Instagramon közzétett rövid felvétel szerint Sir Anthony Hopkins még a karantén alatt sem hagyott fel egyik hobbijával, a színész ugyanis lelkes zongorista és zeneszerző is.

A Papageno talált rá a közösségi média oldalon megosztott posztra, melyben az Oscar-díjas walesi színész bemutatja, hogy a koronavírus miatt önként vállalt házi karantén alatt, mivel múlatja az időt. Ölében házi kedvencével minden nap gyakorol egy kicsit a zongorán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Niblo is making sure I stay healthy and demands I entertain him in exchange… cats 🤷🏼‍♂️

Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) által megosztott bejegyzés,

„Niblo biztosítja, hogy egészséges maradjak, cserébe szórakoztatom őt… macskák” – írta a kiváló művész a posztja alá. Ahol nem mellesleg egy másik színészlegendával kívántak jó egészséget egymásnak: “Be well, sir Anthony!” – írta a poszt alá kommentben Andy Garcia.

Ahogy egyébként a honlap is beszámol róla, a filmtörténelem egyik legmeghatározóbb egyéniségének tartott Hopkins legutóbbi filmjében is zongorához ül, az egyik jelenetben. A két pápa című produkcióban hallhatjuk tehetségét egy másik területen is, hogy nem csupán lelkes, de meglehetősen tehetséges zongorista is.

A két pápa 2019-ben bemutatott nemzetközi koprodukcióban készült életrajzi filmdráma Fernando Meirelles rendezésében. Főszerepben a XVI. Benedek pápát alakító Anthony Hopkins és a Jorge Mario Bergoglio bíborost, a későbbi Ferenc pápát megszemélyesítő Jonathan Pryce látható.