Csillagok

Koronavírus: megható videót posztolt Matthew McConaughey

Matthew McConaughey pár napja a Twitter közösségi oldalán közzétett videójában meglehetősen nyugodtan számolt be a koronavírus okozta helyzetről és annak várható pozitív hatásairól.

Az Oscar-díjas színész mondanivalója szinte mindenkire hatással lehet, hiszen reményt ad, és arra hívja fel a figyelmet, hogy a járvány okozta helyzetben még közelebb kerülhetünk szeretteinkhez, sőt mivel az egész világnak most össze kell fognia, így valahol minden a Földön élő emberhez kicsit közel kerülhetünk.

„Most jobban egymásra vagyunk utalva, mint eddig bármikor. Most van egy ellenségünk – a koronavírus –, amely arctalan, rasszok, nemek, hitek és pártok felett áll. Egy olyan ellenség, amit mind le akarunk győzni. És le is fogjuk győzni. Lehet, hogy ez a vírus, ez az időszak lesz az, ami mindannyiunkat összehoz, és egyesít majd” – mondta többek között Matthew McConaughey a videójában.

Ezek után azt is megemlítette, hogy mire vége lesz ennek az egésznek és mind tovább fogunk lépni, mindannyian egy új életszakaszba kerülhetünk, és más szemmel tekintünk majd az életünkre, hiszen átélhettük az összetartás élményét. Ezt az új szakaszát az életünknek, többek között az igazságosságra, kedvességre, felelősségre, tiszteletre és bátorságra tudjuk majd alapozni. A járvány időszakát egyébként a színész a piros lámpa kifejezéssel illeti, mintha csak arra várnánk, hogy az végre zöldre váltson, de mivel mindig zöldre vált, így nincs mitől félnünk.

Számtalan kedves hozzászólást kapott a videó, főleg arról írtak a színésznek az emberek, hogy köszönik ezt a szép üzenetet. Matthew McConaughey úgy tűnik, elérte célját, csökkentette az emberekben az aggodalmat és félelmet. Videójából sugárzik a kedvesség és a szeretet.