×

Csillagok

Egy Disney-produkcióhoz kölcsönözi a hangját Meghan hercegnő

A Disney stúdió egy elefántokról szóló természetfilmjéhez kölcsönözi a hangját Meghan hercegnő, Harry brit herceg felesége, akinek ez az első munkája a brit királyi család képviseletében végzett tevékenységének befejezésével.

A Disney nemrég jelentette be, hogy a korábban színésznőként dolgozó hercegnő narrációjával készült Elephant című film április 3-án debütál a Disney Plus streamingszolgáltatónál.

Meghan Markle (Fotó: Shutterstock)

A film, amelyet a Föld hónapja alkalmából tűz műsorára a Disney, egy afrikai elefántcsalád, Shani és fia, Jomo történetét meséli el, a délnyugat-afrikai Kalahári-sivatagban tett 1600 kilométeres útjukat követik nyomon. A dokumentumfilm mellett egyébként egy másik is látható lesz a delfinekről Natalie Portmann színésznő narrációjával.

Meghan 2016-ban Botswanában találkozott a film alkotóival, és megnézte az elmúlt években készült alkotásaikat. Később a készítők ismét megkeresték mondván ismerik a hercegné szenvedélyét és elkötelezettségét a téma iránt. A felvételre végül tavaly ősszel került sor, nem sokkal azelőtt, hogy Harry – II. Erzsébet királynő unokája – és Meghan, vagyis Sussex hercege és hercegnője bejelentette, visszavonul a brit királyi család magas rangú tagjaiként ellátott hivatalos funkcióitól, pénzügyileg függetlenné kíván válni, és ezentúl idejük nagy részét Kanadában töltik. Mindez március 31-én válik hivatalossá.