Csillagok

Lady Gaga nehéz döntést hozott

A világszerte egyre jobban terjedő koronavírus-járvány miatt sok sztár kénytelen volt lemondani vagy elhalasztani a fellépéseit, de Lady Gaga még mást is átgondolt, ezekben a nehéz napokban.

Lady Gaga a közösségi oldalán tájékoztatta rajongóit, hogy Chromatica című albumát, amely április 10-én jelent volna meg, később adják ki, de az új dátumot még nem tűzték ki. Az énekesnő a posztba elárulta, korábban azt tervezte, hogy titokban ellátogat a Coachella Fesztiválra, de közben azt is áprilisról októberre halasztották.

 

 

Ennek ellenére Lady Gaga optimistának tűnik, mert hozzátette: a Las Vegas-i MGM Park Színházban tervezett áprilisi és május elejei előadásait ugyan lefújták, de reméli, hogy a május végére meghirdetett koncerteken már fel tud lépni.

Lady Gaga amerikai énekesnő a legjobb eredeti betétdalnak járó díjjal a kezében a 91. Oscar-gálán a Los Angeles-i Dolby Színházban 2019. február 24-én. Lady Gaga a Shallow című dalért vehette át az elismerést a Bradly Cooperrel közös, Csillag születik című filmjükből.MTI/EPA/Etienne Laurent

De nem csak az énekesek a filmes világ is alkalmazkodik a helyzethez. A Warner Bros. filmstúdió újabb bemutatóját, a 2017-ben nagy sikerrel vetített Wonder Woman című képregényfilmje folytatását, a Wonder Woman 1984 című új filmjét is elhalasztotta. A produkció június 4-e helyett augusztus 14-től látható majd a mozikban az új időzítés szerint. A stúdió az In the Heights című Lin-Manuel Miranda-musical filmadaptációjának június 26-án kezdődő forgalmazását is meghatározatlan időre elhalasztotta, és a Scooby-Doo történetek nyomán forgatott Scooby című egész estés animációs filmet sem mutatják be május 15-én – írta az MTI.