Csillagok

Jon Bon Jovi ott segít, ahol csak tud a járvány idején

Nehéz időszakon van túl a rocksztár, hiszen 17 éves fia is megfertőződött, de szerencsére nála lassú lefolyású volt a betegség, így már gyógyuló félben van. Jon Bon Jovi ettől még nem tétlenkedik, ingyenes éttermet nyitott, és közös dalt ír a rajongóival, hogy ezzel is tartsa bennük a lelket ebben a nehéz időszakban.

Jon Bon Jovi a rászorulók számára nyitott ingyen-éttermeiben, a JBJ Soul Kitchenben besegít akár a konyhán is, hogy a szegények számára készülhessen elvitelre étel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

If you can’t do what you do… do what you can!

Soul Kitchen (@jbjsoulkitchen) által megosztott bejegyzés,

Ezen, a rocksztár Instagram oldalára feltöltött képen éppen mosogat, a fotó alá pedig ezt a posztot írta: „Ha nem teheted meg, amit tenni szoktál… tedd azt, amit tudsz! Ezek az emberek rászorulnak, és segítenem kell, hogy idejöhessenek és megkaphassák az ételt… Minimális személyzettel működünk. Csak a konyhafőnök van jelen, a helyettes, a menedzser… és én.”

Jon Bon Jovi az önkéntes munkán kívül még egy olyan mozgalmat is létrehozott, hogy közös dal írásra inspirálja rajongóit. Az ötlet úgy született, hogy Jon elkezdett írni egy dalt is Do What You Can (Tedd meg, amit képes vagy megtenni) címmel, majd félig készen kiposztolta azt a közösségi oldalán, arra biztatva a követőit, hogy a többi versszakot ők írják meg hozzá.

„Nehéz időszakkal kell megbirkóznunk, de együtt vagyunk benne. Megírtam az első strófát és a refrént. Írjatok nekem egy strófát! Meséljétek el a ti történeteteket”. Írta az Instagram oldalán Jon Bon Jovi.

Az énekes azt szeretné, ha a dal az emberek őszinte érzéseiből születne, ha például félnek akkor azt írják meg, ha bizonytalanok akkor azt, a lényeg, hogy a dal hűen tükrözze véleményüket. A felhívásra már az első két napon több, mint hatezer dalszöveg, és több száz videó érkezett a dal feldolgozássáról, amelyből Jon első körben kiválasztott néhányat, és elénekelte az újabb videós bejelentkezése alkalmával.

A YouTube-ra továbbra is folyamatosan kerülnek fel a megható videók #DoWhatYouCan-címmel.