Csillagok

A koronavírus hozta össze a Szex és New York haragban lévő színésznőit

A koronavírus-járványnak vizsgálták már a párkapcsolatokra gyakorolt hatását, de kevesebbet foglalkoztak azzal, hogy miként hat a barátságokra. Kibékít vagy összeveszít? Úgy tűnik két híres színésznőnél az előbbi jött össze.

Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall, a kultikus Szex és New York című sorozat Carrie-je és Samanthája hosszú évek óta nem hajlandó szóba állni egymással. Sőt, az a pletyka járta, hogy az ő rivalizálásuk miatt nem készült el a sikersorozat harmadik mozifilmje sem.

Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker a film második részének forgatásán, azóta dúl a harc Fotó: iStock.com/JimHelmes

A Bors viszont most arról számolt be, hogy a két színésznő félre tette az egymás iránt táplált haragot, és szeretett New Yorkja felé fordult, ahol egyébként most a legrosszabb a helyzet járvány-ügyleg. Két másik kolléganőjükkel, Cynthia Nixonnal és Kristin Davisszel a The Bradahow Boys podcastján mondtak köszönetet azoknak az amerikai hősöknek, akik nap mint nap a „frontvonalban harcolnak” a koronavírus ellen. Így, ha csak rövid időre is, de a Miranda, Charlotte, Carrie, Samantha négyes összeállt újra, vagyis összehozta őket a világjárvány.

Samantha, Miranda, Carrie és Charlotte Fotó: iStock.com/EverettCollection

Az Egyesült Államokban Donald Trump amerikai elnök megerősített, hogy május elejéig még biztosan nem lehet enyhíteni az elrendelt korlátozásokat és nem lehet megindítani a munkát.