Csillagok

Johnny Depp hatalmas meglepetésekkel állt elő

Johnny Depp arra biztatja az otthoni karanténban élő rajongóit, hogy ne hagyják magukat, legyenek kreatívok, alkossanak valamit, ahogy ő is teszi.

A filmsztár most éppen egy közös albumon dolgozik Jeff Beck rockgitárossal. A The Guardian cikkére hivatkozva az MTI azt írta, hogy Depp és 75 éves zenész kollégája az új lemezről szóló bejelentéssel egyidejűleg az Isolation című John Lennon szám feldolgozását is közzétette. Beck úgy fogalmazott, hogy a mostani nehéz napokban, és a valóságos elszigeteltségben, amiben az emberek élnek, itt volt az ideje a klasszikus Lennon-szám feldolgozásának.

 

 

Persze nem véletlen az sem, hogy Depp a közelmúltban csatlakozott az Instagramhoz. Az első 15 percben sikerült is 180 ezer követőt szerezni magának. De ez a szám pillanatok alatt két millióra nőt, ahogy Jennifer Aniston, úgy Johnny Depp is szinte lefagyasztotta az Insta-rendszert.

Johnny Depp (Fotó: Shutterstock)

A sztár bejegyzésében egyébként arra biztatott mindenkit, hogy ne adják át magukat „a karantén pokoli monotóniájának”, hanem legyenek kreatívok a válság idején is.

 

 

„Alkossatok valamit, amivel magatoknak vagy másoknak használtok a jövőben. Csináljatok bármit, amiről úgy gondoljátok, hogy feldobhatja valaki napját. Rajzoljatok, olvassatok, fessetek, tanuljatok, készítsetek filmet a telefonotokkal, játsszatok egy hangszeren, amin tudtok, és ha nem, hát tanuljatok meg”- üzente Depp a posztjában.