Csillagok

Két éves lett Lajos herceg, tündéri kép készült róla

Ma ünnepli második születésnapját Lajos herceg. Vilmos és Katalin harmadik gyermeke, II. Erzsébet brit királynő dédunokája. A szülinapos hercegről édesanyja imádnivaló képet készített.

Tényleg rohan az idő, II. Erzsébet dédunokája, Vilmos herceg legkisebbik fia már két éves lett. Erre szokták azt mondani, hogy „de még csak most született…” És közben már eltelt két év.

A Kensington-palota által karácsony alkalmából közreadott kép Vilmos cambridge-i hercegről és feleségéről, Katalin hercegnőről, valamint gyermekeikről, Lajos hercegről (b2), valamint Sarolta hercegnőről és György hercegről (j) Norfolkban. A felvétel 2018 őszén készült. Fotó: MTI/EPA/Matt Porteus

A herceg teljes neve Lajos Artúr Károly, azaz Louis Arthur Charles, ezzel tisztelegve nagyapja, Károly walesi herceg és Lajos Ferenc battenbergi herceg előtt. Mivel bátyja teljes neve György Sándor Lajos, testvére harmadik nevét viseli.

 

 

A szülinapos kis hercegről édesanyja, Katalin, aki igen jó fotós hírében áll, egy cuki fotót készített, amit az család Instagram oldalán meg is osztott.

 

 

A kép Lajos kézügyességéről is árulkodik, a festmény csodálatos, és a kis lurkó – hatalmas mosollyal az arcán – tüneményes. Nem mellesleg nagyon hasonlít testvérére, György hercegre.