×

Csillagok

24 órás sztárparádé: Julia Roberts is igent mondott Oprah Winfreynek

Az amerikai televíziós műsorvezető, producer és üzletasszony, Oprah Winfrey nem hagyja, hogy bárki is unatkozzon a karantén alatt. Több mint 200 művésszel, színésszel, közösségi vagy politikai vezetővel készít egy 24 órás élő online műsort.

A The Call to Unite (Egységre hívás) című műsorban részt vesz többek között Jennifer Garner és Julia Roberts színésznő, Deepak Chopra amerikai-indiai író, Quincy Jones zenész és Rob Lowe színész is. A műsorban szereplők a járvány kihívásait szeretnék enyhíteni és beszélgetésekkel, előadásokkal vagy online kurzussal támogatni az embereket – írja a Hollywood Reporter online kiadása alapján az MTI.

Julia Roberts is fellép Fotó: MTI/AP/Invision/Jordan Strauss

A sztárok közül mindenki más módon veszi ki részét a támogatásból, van, aki dalt ad elő, más saját történetéről mesél. A résztvevők között lesz még Alanis Morissette énekesnő, Common rapper, Daniel Dae Kim és Martin Sheen színész, Eva Longoria színésznő, Josh Groban amerikai író-dalszerző, Naomi Campbell modell. De várhatóan részt vesz a műsorban George W. Bush, Martin Luther King III, Tim Shriver aktivista és Marie Kondo.

“A távolságtartás idejében milliók ragadják meg az alkalmat, hogy számtalan módon mutassanak szeretetet és támogatást egymás iránt. A The Call to Unite ezeknek az emberi megnyilvánulásoknak az ünneplése, arra szólítja fel a világot, hogy emeljük fel egymást a szükségnek ezen pillanatában” – áll az eseményt bemutató közleményben.

Oprah Winfrey 24 órán keresztül, élőben. Fotó: PA/JIMMY MORRISON

A helyi idő szerint pénteken este 8 órakor kezdődő műsort a unite.us weboldalon közvetítik élőben, valamint a GiveDirectly és Points of Light közösségi oldalain.