×

Csillagok

Catherine Zeta-Jonest nem ismerte fel smink nélkül az okostelefonja

Az Oscar-díjas színésznő viccelődve osztotta meg a világgal Instagramon, hogy bizony a mobilja miatt muszáj volt otthon is feldobni egy sminket.

Számos dolog miatt nem örülünk a bezártságnak, de néhány jó oldala is van azért a kényszerű otthonlétnek – például, hogy végre nem kell sminkelnünk. Ezt nemcsak mi, hétköznapi emberek élvezzük, hanem minden bizonnyal a sztárok is. De persze van, hogy náluk is közbejön valami, amiért azonnali hatállyal muszáj egy full sminket feldobni.

Így járt nemrég Catherine Zeta-Jones is, akit okostelefonjának arcfelismerője nem tudott azonosítani. Az Oscar-díjas színésznő Instagramon mesélte el követőinek a sztorit, hozzátéve, hogy emiatt aztán muszáj volt kifestenie magát.

A világsztár egyébként make up nélkül is gyönyörű: nemrég 3.4 millió Instagram-követőjének megmutatta, milyen az, amikor csak egy kis olajat ken az arcára. És persze azt is, hogy ez meddig marad rajta, ha a kiskutyáján múlik.

Catherine Zeta-Jones egyébként viszonylag jól viseli a bezártságot – otthon van férjével, Michael Douglasszel és gyerekeikkel –, és rendszeresen szórakoztatja rajongóit a közösségi médiának köszönhetően. Legutóbb például a lányával, Carysszel rögtönzött előadását osztotta meg.