×

Csillagok

Brad Pitt csúnyán megbántotta Jennifer Anistont

Vannak sebek, melyek hosszú évek alatt sem tudnak begyógyulni. Minden jel arra utal, hogy Brad Pitt és Jennifer Aniston válása is ilyen, és mind a két fél érzi, még a mai napig is.

Az történt, hogy Brad Pitt, még 2011-ben – nem sokkal a válásuk után – egy olyan nyilatkozatot tett, amivel nagyon megbántotta a volt feleségét. Később bocsánatot kért a kemény kijelentései miatt, de éppen ennek a megbánásnak köszönhető az, hogy most rendezett a viszony az egykori sztárpár között – írja a Mirror.

Jennifer ANISTON amerikai színész, a Rock Star című film szereplője megérkezik férje, Brad PITT amerikai színész (j) társaságában az alkotás bemutatójára, Los Angelesben 2001. szeptember 4-én. (MTI/EPA/AFP/Lucy Nicholson)

„Azzal töltöttem a ’90-es éveket, hogy próbáltam elvonulni a sztárság okozta hangzavar elől. Már kezdtem rosszul lenni magamtól, ahogy a kanapén ültem kezemben a füves cigivel, elrejtőzve. Szánalmasan éreztem magam. Aztán kitisztult előttem a kép, hogy vártam egy filmre, ami egy érdekes életről szól, de jómagam nem éltem épp valami izgalmas életet. Azt hiszem, hogy a házasságomnak köze volt ehhez az egészhez. Tettettem valamilyennek a házasságomat, miközben az nem az volt, ami” – nyilatkozta Brad Pitt 2011-ben a Parade magazinnak.

Igaz, ami igaz akkoriban nem lehetett könnyű Pittel, sőt a színész azt is mondta, hogy boldog volt, amikor dobta Anistont Angelina Jolie-ért. “Elégedett vagyok a döntéseimmel, és azzal, hogy megtaláltam azt a nőt, akit szeretek, és végre családot alapíthatunk” – nyilatkozta évekkel ezelőtt a sármos színész.

Brad Pitt az idén Cannes-ban, jobban nézett ki, mint valaha Fotó: iStock.com/taniavolobueva

Na, ezeket a kijelentéseit később jócskán megbánta. És nem csak azért, mert Jolieval is válás lett a vége, hanem mert rájött, hogy mennyire megbánthatta akkor Jennifert, aki nagyon nem érdemelte ezt meg.

Az Entertainment Tonight információi szerint Brad 2016-ban bocsánatot kért Jentől, és azóta kibékültek. Annyira, hogy idén, januárban a hollywoodi színészcéh (SAG) díjátadó ceremóniáját Los Angelesben, egymás kezét fogva, nevetgélve jelentek meg.