Csillagok

Emma Stone titokban megházasodott?

A Harper’s Bazaar Híradója szerint Hollywood egyik legaranyosabb jegyespárja, valószínűleg titokban összeházasodott.

Az Oscar-díjas színésznő kedvese, Dave McCary aki a neves amerikai talkshow, a Saturday Night Live című műsor igazgatója és rendezője is egyben, tavaly decemberben jelentette be a nagy hírt, hogy megkérte Emma Stone kezét, aki igent mondott.

A pár két év után döntött úgy, hogy megtartja az esküvőt, az eljegyzést pedig egy képpel ünnepelték meg, amit Dave McCary osztott meg az instagram oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

💕

@ davemccary által megosztott bejegyzés,

A boldog jegyesek úgy tervezték, hogy az esküvőre márciusban kerülhet sor, de a járvány közbeszólt, így terveiket elhalasztották. Legalábbis, eddig így hittük.

Pár napja ugyanis szárnyra kapott egy pletyka, miszerint Emma és Dave a napokban mégis megtarthatták az esküvőt. Emma ugyanis nemrég egy online beszélgetésen vett részt Reese Witherspoonnal, aki egy ideje video sorozatot készít a Reese Hello Sunshine nevű YouTube-csatornáján. A titkos esküvő pletykájának alapját ez a videó szolgáltatta, a beszélgetés során ugyanis végig tisztán kivehető Emma gyűrűsujján a diszkrét arany karikagyűrű, melynek ugye elég egyértelmű a jelentése.