Csillagok

Vilmos és Katalin kicsit beújítottak

Katalin és Vilmos herceg, ahogyan az manapság kell nagy figyelmet szentelnek a közösségi oldalaiknak. Megéri, mert nagyon népszerűek. Talán ezért is gondolták úgy, hogy 5 év után ideje egy kis változtatásnak.

A hercegi pár Instagram oldalát jelenleg majdnem 12 millió ember követi, míg a Twittteren lassan 2 millióan lesznek kíváncsiak rájuk. A brit trón várományosa és felesége meg is tesz mindent, hogy a követőik jól szórakozzanak. Bepillantást engednek a családi életükbe, a munkájukba, az utazásokba, sőt még a különleges hobbijaikba is.

Fotó: iStock.com/Haun Jeffers

5 éve kezdték a közösségi „médiázást” és bár akkor sokan tartottak tőle, hogy ez mennyire lesz jó ötlet, de a világ változásai felett nem lehet szemet hunyni. Most viszont valami megváltozott. Egészen pontosan a név: Kensington Palace helyett a Duke and Duchess of Cambridge került.

 

 

 

Ezzel egyértelműen sokkal személyesebbé tették a social oldalaikat, sokan meg is jegyezték, mennyire örülnek a lépésnek, főleg, hogy a Twitteren még egy divatos betűtípust is választottak.

Sőt, néhány héttel ezelőtt a profilképüket is frissítették, most mind az öten szerepelnek rajta, és a képnek plusz jelentősége is van, mert akkor készült, amikor a család az egészségügyi dolgozóknak tapsolt a házuk bejárata előtt.

Kövesd őket te is, biztos, hogy méltóak lesznek rá.