Csillagok

A gyerek miatt válik Mary-Kate Olsen

Egész pontosan azért, mert a férj, a magyar származású Olivier Sarkozy hallani sem akart gyerekről.

Az elmúlt hetekben Mary-Kate Olsen és a nála 17 évvel idősebb Olivier Sarkozy válásától hangos a sajtó. Öt év házasság után döntött úgy a népszerű pár, hogy véget vetnek kapcsolatuknak. De úgy tűnik, nem sikerül békésen lezárniuk a közös éveket.

Mary-Kate Olsen (Fotó: Shutterstock)

Mary-Kate még áprilisban megpróbálta beadni a válókeresetet New Yorkban, ám ezt a koronavírus-világjárvány miatt visszautasították. Az üzletember pedig a karantén ideje alatt szerette volna a Mary-Kate háta mögött, önkényesen felmondott lakásukból kilakoltatni feleségét. A színésznőből lett divattervező gyorsított eljárást kért a bíróságon, hogy minél hamarabb lezáruljon a válási procedúra, valamint hogy a kilakoltatás miatt a köztük kötött házassági szerződés őt védő része érvénybe lépjen. Bár, nem így tervezték, a hír bombaként robbant a sajtóban.

A pár még 2012-ben ismerkedett meg egymással és már akkor sokan furcsállották kapcsolatukat a nagy korkülönbség miatt. Ennek ellenére sokáig úgy tűnt, minden rendben van közöttük. 2014-ben jegyezték el egymást, egy évvel később pedig az esküvőt is megtartották. Magánéletüket egészen a mostani válásig óvták a nyilvánosságtól.

Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy (Fotó: facebook.com/pg/marykateolsenofficial/photos)

Benfentesek szerint a probléma azon robbant ki a házastársak között, hogy Mary-Kate mégis szeretne gyereket, míg erről Olivier hallani sem akar. A People magazin szerint néhány évvel ezelőtt a közös gyerek még nem volt prioritás a pár számára. Ez mostanra megváltozott.

„Oliviernek van már két felnőtt gyermeke, és nem akar többet” – erősítette meg egy forrás az újságnak. „Mary-Kate pedig azt hitte, hogy ez majd változik és Olivier mégis hajlandó lesz, de mégsem így van. „