Csillagok

Leonardo DiCaprio és Robert De Niro is játszik Martin Scorsese új filmjében

Martin Scorsese új filmje arról a gyilkosságsorozatról szól, amelynek során az oklahomai oszázs indián törzs több tagját megölték az 1920-as években, amikor földjükön hatalmas olajkészleteket fedeztek fel.

A film alapjául David Grann a témában írt Megfojtott virágok című kötete szolgál. A Killers of the Flower Moon (Megfojtott virágok) című thriller terjesztésében a Paramount Stúdió is közreműködik. Az információt a Hollywood Reporter, a Variety és a Deadline.com is megerősítette – írta az MTI.

Fotó: iStock.com/DFree

A thriller arról a gyilkosságsorozatról szól, amelynek során az oklahomai oszázs indián törzs több tagját megölték az 1920-as években, amikor földjükön hatalmas olajkészleteket fedeztek fel. Scorsese Osage megyében is forgatni akar az ott élő őslakosok bevonásával. A forgatás kezdetéről egyelőre nem közöltek információt.

A világhírű rendező Az ír című maffiaeposzát tavaly a Netflixnél forgatta, miután a film magas, több mint 160 millió dolláros költségei miatt a hagyományos stúdiók nem vállalták a munkát. Friss információk szerint az új thrillert az Apple készíti Leonardo DiCaprio és Robert De Niro főszereplésével.