×

Csillagok

Harry és Meghan túl sok munkát ad a rendőrségnek

Harry herceg és felesége, Meghan bőven ad feladatot a Los Angeles-i rendőrségnek, bár mindezt ők sem szívesen teszik. A kialakult helyzet inkább dühítő.

Az a helyzet, hogy Harry és Meghan élete Los Angelesben sem lett egyszerűbb, mint amilyen Londonban volt. A párnak teljesen megkeseríti az életét az otthonuk felett repkedő drónok. A The Daily Beast beszámolója szerint éppen ezért a pár rendszeresen feljelentést tesz a rendőrségen.

Harry sussexi herceg, Meghan sussexi hercegnő a fiukkal az első hivatalos külföldi útjukon Fokvárosban 2019. szeptember 25-én Fotó: MTI/EPA/Henk Kruger

Emiatt már fiukkal, Archie-val a kertbe is alig mernek kimenni, mert nem szeretnék, ha olyan képek készülnének, amikhez ők nem járultak hozzá. Egyes paparazzók ugyanis képesek hat méteres távolságba ereszkedni a drónjaikkal, hogy fotót készíthessenek a párról vagy a kertben játszó kisfiúkról.

Harryék többek között ezért is szakítottak a királyi családdal, hogy nyugodtabb életük legyen, de úgy tűnik, így még inkább az érdeklődés középpontjába kerültek. Ráadásul Los Angeles sem az a hely, ahol ne foglalkoznának a hírességekkel…