Csillagok

Jennifer Lopezék családja új taggal bővült

A popdíva és sportoló kedvese, Alex Rodriguez nem halogatták tovább famíliájuk bővítését – az új családtag pedig annyira cuki, hogy te is azonnal elolvadsz tőle!

Az Instagram alapján mi nagyon úgy látjuk, hogy Jennifer Lopez és Alex Rodriguez kapcsolatát nem viselte meg nagyon a karantén, sőt, a sztárpár valószínűleg csak még több időt és lehetőséget kapott arra, hogy újra átbeszéljenek bizonyos dolgokat.

Így jöhettek rá arra is, hogy valami hiányzik az életükből – pontosabban a popdíva fiának, Maxnek, így közösen úgy döntöttek, meglepik a kisfiút egy kutyussal.

A sztárpár már Instagram-profilt is készített a pár hetes goldendoodle kutyakölyöknek. Ez a fajta az uszkár és a labrador keresztezéséből jött létre, labradoodle-ként is ismert, és naná, hogy gyerekek mellé is ajánlják, hiszen ezek a kutyusok igazi kedves kis szőrgombócok.

A kérdés a család számára már csak az, hogy mi legyen a neve: Tyson vagy Yankee Doodle? Jennifer Lopez és Alex Rodriguez is feltette követőinek a kérdést, de valószínű, hogy a végső döntést a boldog és büszke kis gazdi, Max hozza majd meg