×

Csillagok

Harmadik része is lehet a Mamma Mia! című filmnek

Nem nagyon találkoztam még olyan emberrel, aki ne szerette volna a kultikus ABBA filmet – inkább az első részt, mint a másodikat – így sokaknak jó hír lehet, hogy talán lesz folytatás.

Az ABBA-inspirálta musical megálmodója és írója, Judy Craymer a Daily Mailnek kifecsegte, hogy van esély arra, hogy elkészüljön a harmadik rész is. „Épp rá akartam magam venni a harmadik rész megírására, legalább fejben, ezekben a hónapokban, de elkaptam a COVID-ot” – mesélte a brit lapnak az író. De azt is hozzátette, hogy szerinte egy nap majd lesz egy harmadik rész is, mert ennek a filmnek trilógiának kell lennie! Sőt, Craymer úgy tudja, hogy az Universal stúdió is szeretné, ha elkészülne a film.

Fotó: iStock.com/Sarunyu L

Az első film, a Mamma Mia! egyébként 2008-ban jelent meg, és pillanatok alatt sokak kedvence lett, ami nem is csoda, hiszen a legnagyobb ABBA slágerek mellé egy csodás görög környezetet, na meg nagyszerű színészeket is raktak.

A folytatásra kereken 10 évet kellett várni: 2018-ban jelent meg a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba című film, amivel csaknem 400 millió dollárt, vagyis 123 milliárd forintot zsebeltek be a készítők.

Hogy Amanda Seyfried, Meryl Streep vagy épp Pierce Brosnan közül láthatunk-e majd valakit nagy rejtély, de bízunk benne, hogy Donna és Sophie történetének folytatására nem kell újabb 10 évet várni…