×

Csillagok

Előadásokat fog tartani Harry és Meghan

Harry herceg és felesége szerződést írt alá a New York-i székhelyű Harry Walker Ügynökséggel, amely olyan hírességeknek szervez előadásokat, mint Barack Obama, Hillary Clinton vagy Oprah Winfrey.

Az Egyesült Államokba költözött sussexi hercegi párnak ez az első nagy lépése afelé, hogy pénzügyileg függetlenné váljon az után, hogy márciusban visszavonult a brit királyi család magas rangú tagjaiként ellátott hivatalos funkcióitól – írja az MTI.

Fotó: MTI/EPA/Neil Hall

Harry és Meghan egyéves fiúkkal, Archie-val jelenleg Los Angelesben élnek, és folyamatosan azon gondolkoznak, hogy tudnának még jobban kilépni a királyi család árnyékából. A sussexi hercegi pár előadásai a faji és nemek közti egyenlőségre, a környezetvédelemre, valamint a mentális egészség fontosságára fognak koncentrálni.

Utóbbi egy igen fontos kérdés Harry herceg számára, aki többször beszélt a nyilvánosság előtt arról, miként próbált megbirkózni édesanyja, Diana hercegnő tragikus halálával. A házaspár együtt és külön-külön is fog előadásokat tartani – közölte egy terveiket ismerő személy.

Amerikában az előadások tartása igen jövedelmező vállalkozás a hírességek számára, neves emberek akár hatszámjegyű összeget is kereshetnek egy-egy előadással, és Harryék igencsak a nevesebb emberek közé tartoznak…