Csillagok

Jennifer Lawrence igent mondott a közösségi médiának

Jennifer Lawrence egyike azoknak a ritka sztároknak, akik eddig nem voltak hajlandóak a közösségi oldalak világába belépni. A gyönyörű színésznő sem a Facebookon, sem az Instagramon nincs fent.

Lawrence több interjújában is mesélt arról, hogy mindent megtesz magánélete védelméért, ezért nem regisztrál a közösségi oldalalakra, ahol privát fotókat kellene megosztania az életéről.

Jennifer Lawrence (Fotó: Shuterstock)

A napokban mégis valami teljesen szokatlan tettre szánta el magát. Úgy döntött, hogy elindítja saját Twitter oldalát. Azonban van ebben egy kis rejtett csel. A színésznő nem a rajongói kedvéért döntött így, hanem azért, hogy ezzel támogassa a Represent Us nevű szervezetet.

Az emberjogi szervezet azon dolgozik, hogy a konzervatív és a haladó szellemiséget összehozva, közös összefogással megállítsák a politikai megvesztegetést, a titkos pénzáramlásokat, és a rasszizmusra való buzdítást.

Jennifer Lawrence már két posztot is megosztott, mindkettőben az egyenlőség ideájára hívja fel a figyelmet. Talán ő az egyetlen sztár Hollywoodban, aki csakis ilyen célra használná a közösségi média felületét.