×

Csillagok

Jennifer Aniston nehezen lépett ki a Rachel skatulyából

Jennifer Aniston a The Hollywood Reportenek mesélt arról, milyen volt az élete a tíz évig forgatott Jóbarátok után. Bevallása szerint évekig a hátán cipelte Rachel karakterét.

„Kimerülsz magadtól, úgy értem nem tudtam megszabadulni a Jóbarátok Rachelétől. Mindig ott van veled, és már azt mondod magadnak, hogy elég volt ebből a sorozatból. A Jóravaló feleség volt az első alkalom, amikor le tudtam vetni Rachel karakterét, bármilyen is volt ő” – idézte nyilatkozatát a hirado.hu.

Jennifer Aniston a Jóbarátok sorozat főszereplőivel

A színésznő évekig rágódott azon, hogy ő talán tényleg nem több annál a lánynál abban a lila falú New York-i lakásban. Szó szerint saját magát hergelte azzal, hogy ő talán tényleg nem több ennél. Az újabb szerepekkel bizonyítani akart, de leginkább saját magának.

Jennifer Aniston amerikai színésznő, miután átvette a drámasorozatok legjobb női főszereplőjének járó elismerést Fotó: MTI/EPA/David Swanson

Nehéz volt kitörni a skatulyából, épp ezért tartott évekig, mire ő és a többi szereplő igent mondott egy kis nosztalgiázásra. Az már csak a sors fintora, hogy a koronavírus-járvány miatt ez a felvétel még mindig nem készült el, de az biztos, hogy az HBO Max még mindig le akarja forgatni, és Jóbarátok-rajongók milliói várják.