Csillagok

Katalin hercegné nagyon megható dolgot tett

A brit királyi család tagjaira mindig is jellemző volt a jótékonykodás. Katalin és Vilmos a koronavírus nehéz szakaszaiban is próbált segíteni, de most sem pihennek. Katalin hercegné – ezúttal férje nélkül - a brit Hospice Alapítványnál járt.

Katalin a napokban a brit Hospice Alapítvánnyal közösen vett részt egy eseményen, ahol az egyik hospice ház előkertjét újították fel. A Mirror beszámolója szerint itt találkozott egy családdal, akiknek egy gyönyörű napraforgót ajándékozott a hercegné, de ez az ajándék nagyon nem volt véletlen. A család nemrég veszítették el a 9 éves kis Frasert, aki gyógyíthatatlan genetikai eredetű betegségben szenvedett.

Katalin cambridge-i hercegné, Vilmos cambridge-i herceg felesége Fotó: MTI/EPA/Neil Hall

„Sosem fogjuk elfelejteni Katalin hercegné kedvességét. A saját kezével nevelte azt a napraforgót, amit a kisfiunk tiszteletére nekünk ajándékozott” – nyilatkozta könnyes szemmel az édesanyja.

 

 

Az eseményről a hercegi pár Insragram-oldala is közölt fotókat, ahol nem csak az látszik, hogy Katalin mennyire örül, hogy segíthet, hanem az is, hogy szebb, mint valaha. És virágos ruháját látva, valahogy mindenki jobb kedve derülhet.