Csillagok

Gwen Stefani nagyon fél, hogy egy valami elronthatja a párkapcsolatát

Mindenkinek vannak félelmei a párkapcsolatát illetően, valaki a megcsalástól, valaki a kiüresedéstől fél, Gwen Stefani meg attól, hogy a házasság árthat a legtöbbet.

Az 50 éves énekesnő és Blake Shelton már 2015 óta együtt van, mégsem tervezik, hogy oltár elé állnak. Az Entertainment Tonightnak egy bennfentes elárulta az okát: Stefani attól fél, hogy a házasság tönkretenné a kapcsolatukat.

Az 50 éves énekesnő és Blake Shelton már 2015 óta együtt van. Fotó: iStock.com/ DFree

Gwen 1995 decemberében találkozott egy No Doubt koncerten Gavin Rossdale-lel, a Bush gitárosával. Eleinte titokban tartották a kapcsolatukat és távkapcsolatban éltek. Végül 2002-ben házasodtak össze. Házasságukból három gyerek is született, 2015-ben azonban mégis elváltak.

Gwen és Blake 2015-ben, a The Voice című tehetségkutató műsor során szerettek egymásba. Mindketten mentorok voltak a műsorban, amikor kiderült, hogy Blake beadta a válókeresetet felesége, Miranda Lambert ellen. Nem sokkal később Gwen is szakított férjével, Gavin Rossdale-lel, aki – mint utóbb kiderült – három éven át csalta őt. A szakítás, a válással járó nehézségek közel hozták a mentorokat, míg egyszer csak azt vették észre, hogy beleszerettek egymásba.

„Gwen és Blake szeretik egymást és megbíznak egymásban, csodálatos családot alapítottak, és nem szeretnék ezt elrontani” – nyilatkozta a pár egyik ismerőse.