Csillagok

44 évesen már nagymama a népszerű énekesnő

Az ausztrál énekesnő és zeneszerző Sia még májusban mesélt egy rádióműsorban arról, hogy tavaly két tini fiút fogadott örökbe, de azóta a család tovább bővült.

A fiúk ma már 19 évesek, de mikor az énekesnőhöz kerültek, még csak 18-ak voltak. „Már kinőttek az állami gondozásból. Odáig vagyok értük” – idézte a hirado.hu az énekesnő nyilatkozatát. Sia arról is mesélt, hogy most nagyon nehéz számukra a karantén, egyikük nehezebben viseli. De szerencsére olyan dolgokkal foglalkoznak, amik jót tesznek nekik.

Sia (Sia Kate Isobelle Furler) ausztrál énekesnő koncertje a budapesti Hajógyári-szigeten a 24. Sziget fesztivál negyedik napján, 2016. augusztus 15-én. MTI Fotó: Mohai Balázs

Sokat tanulnak, ez javukra válik” – mondta Sia. A híresség azonban most újabb meglepetéssel szolgált rajongóinak, ugyanis 44 évesen már van, aki nagymamának hívja őt.

„A fiatalabbik fiamnak van két babája. Nagyi vagyok! Nanának hívnak” – idézi az énekesnőt a USA Today.

 

 

Siát egyébként 2014-ben a BRW magazin a mintegy 20 millió ausztrál dolláros vagyonával a 97. helyre sorolta a leggazdagabb 40 év alatti ausztrálok listáján. Magyarországon először 2016. augusztus 15-én lépett színpadra a budapesti Sziget Fesztivál fellépőjeként, és hatalmas sikert aratott. Nem csak különleges hangja, de megjelenése is egyedivé teszi.