×

Csillagok

Bővül Julia Roberts családja

Mindig csodálatos, ha egy családba új gyermek születik - Julia Robertséknél is van most ok az ünneplésre, ugyanis a világsztár unokahúga, Emma Roberts babát vár.

Egymás után számolnak be a lapok az örömhírről, mely szerint Julia Roberts unokahúga, Emma Roberts kisbabát vár -, és ezt már az édesanyja is megerősítette az Instagramon.

Shirley MacLaine, Julia Roberts és Emma Roberts. Fotó: Shutterstock

Az Amerikai Horror Storyból is ismert 29 éves színésznő Garrett Hedlund színésszel jár. Emma egyébként eddig a párját sem nagyon mutatta meg a nyilvánosság előtt – egyetlen közös képet posztolt kettejükről -, legfeljebb csak a paparazzók fotózták le őket itt-ott együtt.

Ebből gondoljuk, hogy valószínűleg a várandósságáról sem fog túl sok részletet elárulni, mindenesetre azt már tudni lehet, hogy jövő év elejére várják a babát.

 

View this post on Instagram

Baking with Henry @britelkin 🍪 🌻

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts) on

Emma Roberts 2019 márciusában jött össze Garrett Hedlunddal. Előtte egy másik ifjú színésszel, Even Peterssel járt, sőt, el is jegyezték egymást, de a viharos kapcsolatnak végül szakítás lett a vége.

A tavaly tavasz óta tartó kapcsolat Emma barátai szerint még januárban is inkább jó móka volt a két színésznek, akik szeretnek együtt lógni, és bírják egymást, de nagyjából ennyi… ezért sokan eléggé meglepődtek, hogy jön náluk a baba. Mások szerint viszont könnyen lehet, hogy hamar komolyra fordult a kapcsolatuk, és úgy döntöttek, gyermeket vállalnak, hiszen ennél kevés csodásabb dolog van az életben.