Csillagok

Szakítás és szakmai hanyatlás miatt akart öngyilkos lenni a most terhes énekeső

A 35 éves, amerikai énekesnő, Katy Perry hamarosan világra hozzá első gyermekét, akinek Orlando Bloom az édesapja. De különös fintora a sorsnak, hogy Katy éppen Orlando miatt akart három éve öngyilkos lenni.

Katy Perry a CBC Q című rádióműsorában beszélt arról, hogy három évvel ezelőtt annyira mélyponton volt az élete, hogy még az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében. Éppen akkor szakított jelenlegi párjával és úgy érezte a karrierje is teljesen megfeneklett.

Fotó: iStock.com/Tinseltown

“Szakítottam a pasimmal, akitől most a gyermekemet várom, és vártam, hogy a következő dalom majd új magasságokba repít, de nem jött a megerősítés, összetörtem. A karrierem folyamatosan feljebb és feljebb ívelt, aztán már alig mozdult. Kívülről ez nem látszódott, de számomra óriási volt” – idézte a kismamát a CNN cikke.

Az énekesnő azt is bevallott, hogy a hite terelte vissza a helyes útra, mert rájött, hogy egy nála nagyobb dolog részese, nem eldobható személy. És íme, hamarosan édesanya lesz, ő és Orlando az a közös kislányuk születését várják, és ettől nem is kell csodálatosabb dolog.

———

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!