×

Csillagok

Meghan hercegné védtelennek érezte magát a királyi családban

Még áprilisban megszakított minden kapcsolatot a brit bulvársajtó legnagyobb példányszámú lapjaival Harry herceg és felesége, Meghan hercegné. Most bírósági dokumentumokból derült ki, hogyan is érezte magát a hercegné, amikor sorra hamis információk jelentek meg róla.

Harryt és Meghant képviselő londoni ügyvédi iroda még január végén hivatalos közleményben – jogi eljárás kilátásba helyezésével – szólította fel a brit bulvár lapokat, hogy hagyják békén a hercegi párt. A pár azóta beperelte a Mail on Sunday lapot, a kiszivárgott bírósági dokumentumok egy részéről pedig többek között most az Eonline is beszámolt – írja a hirado.hu.

Meghan Markle (Fotó: Shutterstock)

Ezekből kiderül, hogy Meghan teljesen védtelennek érezte magát a királyi család tagjaként, a Kensington-palota nem járt el kellő körültekintéssel és rosszul kommunikált a sajtóval akkor, amikor édesapja ominózus levelét sorra címlapon hozták le a lapok.

“Meghan számos hamis és kárt okozó cikk témája lett az Egyesült Királyság bulvár médiájában, kiemelten a Mail on Sundayben. Ezek a cikkek komoly érzelmi megrázkódtatás jelentettek a hercegné számára és rontottak mentális egészségén. Mivel barátai sosem látták őt ilyen állapotban, jogosan aggódtak érte, tekintettel akkori terhességére, ráadásul az intézmény sem védte őt megfelelően, és önmagáért is tilos volt kiállnia”- áll a bírósági dokumentumban.

 

View this post on Instagram

Have a lovely weekend everyone 💕 @meghanmarkle_official

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on

 

Nem véletlen hát, hogy Meghan úgy érezte a királyi család elhallgattatja őt, valamint családját és barátait is, ugyanis a Kensington-palota mindenkit arra utasított, hogy ne kommentáljanak semmilyen Meghant érintő témát.

A házaspár március végén gyakorlatilag kivonult a brit királyi családból, és most Kaliforniában élnek. Hogy sokkal csendesebben? Ezt nem gondolnák, hiszen a sajtó folyamatos érdeklődést mutat irántuk, de talán mégis valamivel nyugodtabb jelenleg az életük.