Csillagok

Brad Pitt főszerepet kapott egy thrillerben

A Volt egyszer egy...Hollywood óta – na jó, egy éve – várjuk, hogy Brad Pittet újra egy jó film főszerepében lássuk. David Leitch erről is gondoskodott, mert új thrillerében a sármőr színészre osztotta a főszerepet.

A Iszaka Kotaro japán író Mariabitoru című könyvén alapuló, Bullet Train című filmben öt bérgyilkos egy Tokióból Moriokába tartó vonaton találja magát. Felfedezik, hogy küldetéseik összefüggésben vannak egymással. Az út során kérdésessé válik, ki szállhat le élve a vonatról és mi várja őket a végállomáson.

Brad Pitt amerikai színész, miután átvette a legjobb férfi mellékszereplőnek járó elismerést az amerikai film- és televíziós színészek céhe, a SAG (Screen Actors Guild) 26. díjkiosztó gáláján Los Angelesben Fotó: MTI/EPA/David Swanson

A Sony Pictures stúdiónál készülő film forgatókönyvét Zak Olkewicz írja David Leitch közreműködésével, aki a filmet rendezi is. A főszereplő pedig maga Brad Pitt lesz – számolt be a The Hollywood Reporter értesüléseiről az MTI.

Mivel a történet egyetlen helyszínen leforgatható, könnyebben betarthatók a munkálatok során a koronavírus-járvány miatti egészségügyi előírások. Így mindenki bízik abban, hogy még időn ősszel sikerül leforgatni a filmet.