×

Csillagok

A gonosz bőrébe bújik Jude Law az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében. A Peter Pan & Wendy című produkció a stúdió 1953-ban készült rajzfilmje nyomán születik élő szereplőkkel.

A forgatókönyvön David Lowery dolgozik Toby Halbrooks segítségével. Lowery, aki korábban az Elliott, a sárkány című fantáziafilmmel aratott sikert, most ismét a rendezői székbe ül – számolt be róla az MTI a The Hollywood Reporter értesülései alapján.

Jude Law 2018-ban Londonban (Shutterstock)

J. M. Barrie halhatatlan meséjét már sok filmes produkció feldolgozta. Steven Spielberg 1991-ben Robin Williamsra osztotta a felnőtt Pán Péter szerepét, a gonosz Hook kapitányt pedig Dustin Hoffman alakította. A 2003-ban a Universal és a Columbia gyártásában készült Pán Péter-filmben az ördögi kalózkapitányt Jason Isaacs játszotta, legutóbb, 2015-ben pedig a Warner Bros. Pán című filmjében Hugh Jackman bújt Hook bőrébe.

Jude Law-t nemrég láthatta a közönség a Disney Marvel kapitány című képregényfilmjében is. De a magyar közönség inkább az Alfie, a Holiday vagy A leleményes Hugo című filmekben kedvelhette meg a 47 éves brit színészt.