×

Csillagok

Megtalálták az eltűnt színésznő holttestét - utolsó erejével kisfiát menthette

Hétfőn egy női holttestet találtak a Piru-tóban, és a Ventura megyei seriffhivatal megerősítette, hogy Naya Riveraként azonosították. Mi vezethetett a tragédiához?

A Glee – Sztárok leszünk! című sorozatból is ismert fiatal színésznő, Naya Rivera szerdán tűnt el, amikor kisfiával csónakázni ment a Piru-tóra. Azóta nagy erőkkel keresték: kamerákkal felszerelt vízalatti járművekkel, helikopterekkel, nyomkereső kutyákkal, búvárokkal is kutattak utána – írja az Origo.hu.

Mivel élve nem találták meg, hétfőn már a holttestet keresték, mert már azt valószínűsítették, hogy vízbe fulladhatott.

Fotó: Shutterstock

Hétfőn jelentették be a hatóságok, hogy egy holttestet találtak a tóban, később egy sajtótájékoztatón Bill Ayub seriff megerősítette, hogy Naya Rivera holttestét találták meg.

Hogy pontosan mi történt, az egyelőre nem tisztázott, idegenkezűségre vagy öngyilkosságra utaló nyomokat nem találtak.

A színésznő kisfia azt mondta a hatóságoknak, hogy édesanyja úszni ment, ahonnan nem tért vissza. A Mirror című brit lap Bill Ayub sheriffet idézve azt írja, a csónak utasai valószínűleg nem dobták le a horgonyt, ezért a csónakjuk sodródni kezdhetett. Naya Rivera utolsó erejével még kisfiát menthette: ahhoz még volt ereje, hogy a gyermeket visszategye a csónakba, de ahhoz már nem, hogy magát is mentse.

Naya Rivera 33 éves volt.