Csillagok

Öngyilkos lett Elvis Presley unokája

27 évesen meghalt Benjamin Keough, Elvis Presley unokája - értesült a The Hollywood Reporter.

A TMZ bulvárportál szerint Keough vasárnap hunyt el a kaliforniai Calabasasban, fegyverlövés okozta sérülésben, melyet önmaga okozott – számolt be róla az MTI.

Benjamin Keough Lisa Marie Presley és Danny Keough amerikai zenész fia volt. Presley szóvivője a lapnak elmondta: „Teljesen összetört, de megpróbál erős maradni lánya, Riley és 11 éves ikrei miatt. Imádta a fiát. Ő volt élete szerelme”.

 

 

Keough testvére Riley Keough színésznő, apja Danny Keough, aki 1994-ben vált el Lisa Marie Presley-től, Elvis lányától. Benjamin 11 éves ikertestvérei Lisa Marie Presley exférjétől, Michael Lockwoodtól születtek.

Tavaly Lisa Marie a Twitteren közölt egy képet, melyen gyerekeivel látható, azt írta a kép alá, hogy „anyaoroszlán kölykeivel”.

Az már külön érdekesség, hogy Benjamin 27 évesen vetett véget az életének, és ennek a számnak már külön misztikuma van. Amy Winehouse halálakor kapott igazán szárnyra, hogy mi is az a 27-esek klubja (27 Club). A Wikipedia gyűjtése szerint olyan, tragikus nagy nevek távoztak tragikus körülmények között 27 évesen, mint Janis Joplin, Jim Morrison vagy Kurt Cobain.

 


Figyelem! Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!