×

Csillagok

Jennifer Aniston másodszor is keresztanya lesz?

A Jóbarátok színésznője egy ideje már gyakorolja a keresztanyai feladatokat, de nemrég felkérték, hogy újra vállalja ezt a szerepet - mindjárt eláruljuk azt is, hogyan reagált erre a világsztár.

Saját gyermekre sajnos hiába vágyott Jennifer Aniston, de úgy tűnik, az élet keresztgyerekeivel kárpótolja. A világsztárt ugyanis nemrég újra felkérték, hogy legyen keresztanyuka – méghozzá nem más, mint Katy Perry, aki első gyermekét várja. A születendő kislánynak pedig azt szeretné, ha a Jóbarátok színésznője lenne a keresztanyja.

Az ötlet nem légbőlkapott, Katy valószínűleg régóta ezt szerette volna, hiszen évtizedes barátságot ápol Jenniferrel. Aki ráadásul a karantén alatt is folyamatosan törődött vele, és támogatta a várandós énekesnőt, így barátságuk ha lehet, csak még szorosabbá vált.

Fotó: EPA/NINA PROMMER

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy vállalta-e, de a világsztár egy barátja szerint elsírta magát örömében, amikor felkérték, és nagyon-nagyon örül a lehetőségnek. Ebben burkoltan talán benne van, hogy igent mondhatott.

Egyébként már tapasztalt ebben a szerepben, mert hogy a szintén Jóbarátok-sztár Courteney Cox is őt választotta: Courteney kislányának, Cocónak is Jennifer a keresztanyja.