×

Csillagok

Aggódnia kell Katalin hercegnének a kis Lajos miatt

Kate Middleton a minap a BBC reggeli műsorában beszélt arról, hogy gyermekei hogyan viselik a koronavírus-járvány alatti helyzetet, bezártságot. Másképpen viseli Lajos, a legifjabb csemete, és másképp György, a komoly nagytestvér.

Cambridge hercegnéje szerint kétéves fiának, Lajos hercegnek problémát okoz a más emberektől való távolság betartása, ami a koronavírus-járvány idején különösen aggasztó. A kis herceg ugyanis mindenkit ölelget, de különösen a csecsemőket szereti meggyömöszölni. Ami amúgy imádnivaló lenne, ha nem kellene vírusfertőzéstől tartani…

Fotó: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Vilmos herceg felesége beszélt a műsorban három gyermekük (Lajos, bátyja, a 6 éves György, és nővére, az 5 éves Charlotte hercegnő) feneketlen bendőjéről is, mint mondta, így, karantén idején sokszor úgy érzi magát, mint egy etetőgép. Egy korábbi interjúban Kate arról beszélt, hogy György herceg, már csak a koránál fogva is, jobban elfogadja a Covid-19 miatt bevezetett szabályokat és be is tartja azokat.

Norfolk, 2020. június 21.A Kensington-palota által 2020. június 21-én közreadott és Katalin cambridge-i hercegnő által apák napja alkalmából készített dátummegjelölés nélküli kép Vilmos cambridge-i hercegről, a brit trónörökös elsőszülött fiáról és három gyermekükről; Sarolta hercegnőről, valamint Lajos és György hercegről Norfolkban. MTI/EPA/Kensington-palota

Áprilisban ünnepelték Lajos herceg második születésnapját, ennek alkalmából Kate fényképeket készített róla, amint szivárványfestékkel játszik. Tényleg imádnivaló!