×

Csillagok

Cameron Diaz meglepő vállalkozásba fogott

Cameron Diaz alighanem komolyan gondolta, hogy nem akar visszatérni a mozivászonra - teljesen más dologba fogott.

Cameron Diaz és legjobb barátnője, Katherine Power divattervező borbizniszbe fogtak. Nem akármilyen vállalkozás ez, hiszen közösen alkottak egy organikus borkollekciót.

A színésznő egyébként már 2018 óta ezen a projekten dolgozik, hiszen a sztárságon túl mindig is az volt a másik álma, hogy saját borai lehessenek.

Fotó: iStock.com/The Image Worx

„A barátaim körében mindig is híres voltam a borszeretetemről. Szerintem a bor a legjobb alkoholválasztás, mert erjesztett szőlőből készül. Bár mindig is érdekelt, pontosan hogyan készül ez a mennyei ital, ez idáig fogalmam sem volt a folyamatról. Amikor elhatároztuk Katherine-nel, hogy belefogunk a borbizniszbe, az volt a célunk, hogy mi alkossuk meg a lehető legtermészetesebb és legegészségesebb bort, amit kapni lehet. Az első dolog, amit megtanultunk, hogy nem az számít, mit tegyünk bele, hanem inkább az, hogy mit ne”- mesélte a színésznő az InStyle magazinnak.

„Hihetetlen, hányszor ültünk össze, hogy megtaláljuk a lehető legjobb márkanevet. Szó szerint több százezer bor van a piacon, szóval már minden név le volt foglalva. Több oldalnyi babanéven mentünk keresztül, mire megtaláltuk azt az egyet, aminél úgy éreztük: ez az!

View this post on Instagram

Introducing @avaline! 🌟 It all started two years ago on a beautiful Los Angeles afternoon in the backyard with @katherinepower. We realized that we knew the contents of everything that went onto and into our bodies—why not wine? Our journey to answer that question led us to create @avaline, a range of clean wines. I’ve always believed that the key to wellness is balance. ⚖️ Creating a clean wine that is full of natural goodness and free from dozens of unwanted and undisclosed extras helps me find that balance when I’m enjoying a glass of wine. It’s wine at its purest, created for those who embrace the pleasure of a whole life and a relaxed approach to wellbeing. 🍷✨ Link in bio. Cheers to that! CD #avaline

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Power és Diaz végül az “Avaline” nevet adta saját márkájának, amely egy száraz rozét és egy fehérbort fémjelez.

A száraz fehérbor Spanyolországból érkezett, és a leírás szerint tökéletesen passzol a sovány húsokhoz és halakhoz, míg a rozé dinnyés-citrusos jegyekkel rendelkezik.

Reméljük egyszer majd itthon is kapható lesz a híres színésznő bora.