×

Csillagok

Jennifer Lopez ma 51 éves – ezeket a képeket látva nem fogod elhinni, hogy tényleg

A popdívának mára nemcsak a hangja vált a védjegyévé, hanem az is, hogy ötvenes éveiben is őrzi fantasztikus formáját.

Ki hinné, hogy Jennifer Lopez már nemcsak a negyedik, hanem az ötödik ikszen is túl van? A popdíva július 24-én 51. születésnapját ünnepli, és talán ebből az alkalomból számot vet egy kicsit azzal, amit eddig elért.

Határozottan nem panaszkodhat, hiszen énekesnőként, táncosként, színésznőként, producerként, divattervezőként és üzletasszonyként is szép sikereket mondhat magáénak. Számos díjra is jelölték, többek közt Grammy-, illetve Golden Globe-díjra is.

A Forbes magazin 2012-ben a világ legbefolyásosabb hírességének választotta, de persze szépségének köszönhetően is kapott már néhány fontos elismerést: 2011-ben a People magazin a világ legszebb nőjévé választotta.

Persze, ízlések és pofonok: nem biztos, hogy ezzel egyetértesz, de azt el kell ismerni, hogy J. Lo manapság is fantasztikusan néz ki. Olyannyira, hogy a következő képeket elnézve te sem fogod elhinni, hogy már 51 éves.

View this post on Instagram

Baby hairs and moñitos ✨✨

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Alakjának megőrzéséért manapság többet tesz, mint valaha.

View this post on Instagram

Relaxed and recharged. 🤍

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Ha pedig nem dolgozik, és nem a konditeremben van, akkor legszívesebben 12 évek ikrei, Max és Emme, valamint párja, Alex Rodriguez társaságában tölti a szabadidejét.