Csillagok

Újabb babát veszített el Jamie Oliver és felesége

Nemrég ünnepelte huszadik házassági évfordulóját a híres sztárséf, Jamie Oliver és felesége, Jools, aki ez alkalomból egy videót is feltett a világhálóra.

A férjébe 27 éve szerelmes, 46 éves asszonynak a boldogság és az öt gyermekük adta örömök mellett a szomorú eseményekből is bőven kijutott, ugyanis házasságuk alatt ötször is elvetélt. Ebből háromszor fiuk, River 2017-es születése után, a legutóbb pedig hetekkel ezelőtt.

Fotó: iStock.com/eatureflash Photo Agency

Huszadik házassági évfordulójukon nem csak egymásnak tett fogadalmukat újították meg, hanem megemlékeztek az elvesztett babákról, az „öt kis csillagról is az égen” – idézi fel a Daily Mail cikke.

Jools egy podcastbeszélgetésen megemlítette, hogy a történtek ellenére szeretnének még egy hatodik kisbabát is, bár a legutóbbi vetélése már nagyon elgondolkodtatta terveik helyességét illetően. Elmondta, nem csak lelkileg, hanem fizikailag is biztosnak kell lennie abban, hogy valóban jó ötlet belevágni egy újabb terhességbe, illetve szülésbe, akkor már 47. születésnapja környékén.

 

 

Beismerte, hogy nem beszélt a történtekkor édesanyjának a legutóbbi vetéléséről, mert a családja amellett, hogy nagyon félti, sokszor azzal reagál az újabb baba-tervekre: van már öt egészséges gyereked, nem elég? Légy hálás értük!

Mindenesetre Jamie mellette áll, és a helyzet nagyon úgy fest, ha az égiek is úgy akarják Jamie Olivernek egy év múlva már egy hatgyerekes család számára kell összefőznie a napi betevőt.