Csillagok

Forró képet posztolt Victoria Beckham

Victoria Beckhamet korábban túlzott soványsága miatt sokan nem tartották túl vonzónak, de a helyzet megváltozott: manapság sokkal csinosabb és szexibb, mint régen - és ezt nem is fél megmutatni.

A 46 éves divattervező éppen Olaszországban nyaralt sármos férjével, David Beckhammel, és gyerekeivel, mikor a kép készült.

A kis család nyaralása nem csupán a pihenésről szólt, hiszen állítólag legidősebb fiuk esküvőjének helyszínét keresték Itáliában. Talán ezért is tartott velük Brooklyn jegyese, Nicola Peltz is.

A fiatalok csak nemrég jegyezték el egymást, de már alighanem türelmetlenül várják, hogy egybekeljenek – máskülönben miért lenne ilyen sürgős a helyszínkeresés?!

Victoria fenti dögös bikinis képének egyébként nemcsak az volt a célja, hogy megmutassa a rajongóinak, mennyire élvezi a napsütést, hanem ezzel saját márkás szájfényét is reklámozta.

Mondhatjuk, hogy ezzel a tettével két legyet ütött egy csapásra. A volt popsztár megmutatta, hogy még most, 46 évesen is mennyire szexi fürdőruhában, emellett pedig még saját divatmárkájára is ügyesen felhívta a figyelmet.

Victoria Beckham (Fotó:Shutterstock)