×

Csillagok

Sztárok, akiknek jól áll a kopaszság – és akiknek nem…

Egy közvélemény-kutatás azt hozta, hogy a brit férfiak szerint Vilmos-herceg – trónörökösség ide vagy oda – kopaszsága miatt inkább tűnik öregnek és szomorúnak, mint gazdagnak és szexinek. Van ugyanakkor olyan kopasz világhíresség is, akire a férfiak nagy része igenis szeretne hasonlítani.

Egy brit közvélemény-kutatásból az derül ki, hogy a férfiak szerint a legkevésbé vonzó kopasz híresség Vilmos trónörökös, a gyönyörű Kate Middleton férje. Úgy gondolják, hogy a trón örököse hajhiánya miatt öregnek és szomorúnak tűnik… A megkérdezetteknek csupán 2 százaléka csodálta őt.

Vilmos herceg Fotó: iStock.com/360b

Más a helyzet az 53 esztendős Vin Diesellel, akinek a kopaszságát még az erősebbik nem is csodálja: legalábbis mintegy 35 százalékuk, akik egyáltalán nem bánnák, ha úgy néznének ki, mint a Halálos iramban-sorozat férfias sztárja.

Vin Diesel Fotó: iStock.com/ DFree

Diesel mögött kevéssel lemaradva Dwayne „The Rock” Johnson áll, őt követi 30-30 százalékos tetszési indexszel Jason Statham (52 éves) és Sir Patrick Stewart (80!). A Star Trek aggkorú sztárja mögött 27 százalékkal a Die Hard csillaga, a 65 éves Bruce Willis áll. Őt kevéssel lemaradva követi Ed Harris. A 76 éves Sir Ben Kingsley 20 százalékot kapott.

Ed Harris Fotó: iStock.com/Featureflash Photo Agency

A megkérdezettek kopaszságtól való rettegése is beszédes. Talán nem tájékoztatták őket, hogy a hajkorona elvesztése a férfiasság csalhatatlan jele (ugyanis azt a tesztoszteron hormon okozza), mert 80 százalékuk sokkal szívesebben lenne túlsúlyos, mint kopasz.

Más a helyzet az ősz hajjal, a közvélemény-kutatás eredménye szerint a férfiak 38 százaléka irigyli George Clooney (59) szürke halántékát, 32 százalékuk pedig elfogadná a 45 éves David Beckham őszes tincseit.

Női szemmel ez a lista minden valószínűség szerint másképpen alakulna…