×

Csillagok

Öt hollywoodi szőke, aki öven elmúlt, és bombanő

Ha a 60 az új negyven, akkor 50 az új harminc, nincs mese! Kim, Jennifer, Nicole, Rebecca és Uma – ők a bizonyíték. 
1. Kim Basinger

Zenész apuka és modell anyuka szülötte az 1953-ban született lány, aki már 16 évesen egyre-másra nyerte a szépségversenyeket. Hamar köthetett modell-szerződést, 1970-ben számtalan reklám és címlap szereplője volt, ám ő mindezek mellett nem tett le szándékáról: színésznő akart lenni. Lett is, nem is akármilyen! Az 1997-es Szigorúan bizalmas című filmben nyújtott alakításáért nagy meglepetésre Oscar-díjat kapott.Magánélete már kevésbé szerencsésen alakult, először egy sminkeshez ment feleségül, akitől nyolcévnyi házasság után elvált. Alec Baldwinnal némileg tovább húzta: viharos házasságuk 1993-től 2002-ig tartott.https://www.instagram.com/p/BC3LONgl47o/

A művésznő meggyőződéssel hirdeti, hogy szépségét humorának és hitének köszönheti. Valójában azonban milliónyi plasztikai beavatkozás eredménye mai külseje. Egyesek szerint némileg túltolta a botoxot, miáltal arca szinte mimika nélküli szoborszerűvé lett. Azért, lássuk be, panaszra semmi oka, akár ma is le lehetne vele forgatni a legendás 1992-es harisnyareklámot…

2. Jennifer Aniston

1969-ben született, és 18 éves korától színészként dolgozik. Karrierje 24 éves korától indult be igazán, a 90-es években már Hollywood egyik legjobban fizetett színésznője volt. A Jóbarátok népszerű szereplőjeként még frizuradivatot is teremtett. A sorozat két utolsó évadában egymillió dollárt kapott – epizódonként.  Futotta hát szépségápolásra és egészséges táplálkozásra.

Férje, Brad Pitt mégis lecserélte Angelia Jolie-ra, így házasságuk mindössze öt évig, 2000-től 2005-ig tartott. Sokak szerint a frigy szétesését az okozta, hogy Jennifer nem akart gyereket szülni.

A mai napig bomba formában lévő színésznő 2015 óta a nála fiatalabb Justin Theroux felesége.

3. Nicole Kidman

Az 1967-ben a Hawaii-szigeteken született színésznő szinte minden létező szakmai díjat bezsebelt a Golden Globe-tól az Oscar-ig. Ma is a legkeresettebb sztárok között tartják nyilván.

nicole kidman

Fotó: Shutterstock

A válláig érő Tom Cruise-zal 1990-ben kötött házasságot, két gyereket is örökbe fogadtak, majd tíz évvel később elváltak. Nicole ezután újra húzhatott magassarkút őzikelábaira.

2006-ban Keith Urban country-énekes felesége lett, 2008-ban született kislányuk lassan tini lesz, Nicole-nál pedig állni látszik az idő.

4. Rebecca De Mornay

Ismét egy gyönyörű szőke, és ismét egy „válógép”… A kéz, amely a bölcsőt ringatja szépséges főszereplője hol Angliában, hol pedig Ausztriában gyerekeskedett, így aztán természetesen anyanyelve mellett a németet is  folyékonyan beszéli. No meg a franciát.

Jó fejű kislány, majd később nagylány volt: egyetemi tanulmányait summa cum laude fejezte be.

View this post on Instagram

#rebeccademornay #movies #80s

A post shared by BACK TO THE 80s (@gobacktothe80s) on

Minden bizonnyal ez okozta férjei vesztét, hisz nehéz lehet megfelelni egy hiperokos nőnek a szürke hétköznapok során. Aki ráadásul még ma is gyönyörű, pedig már hatvan is elmúlt.

5. Uma Thurman

Pszichoterapeuta anyuka és buddhista szerzetes házasságából született 1970-ben Tarantino kedvenc színésznője.

Az 1988-ban bemutatott Veszedelmes viszonyok csaknem begyűrte az erotikus skatulyába, szerencsére a Ponyvaregényben már több volt, mint „jócsaj”. Kapott is érte egy Oscart. Azért, az állítólag lábfetisiszta Quentin Tarantino előszeretettel tolta nagytotálba Uma hamvas lábujjait…

View this post on Instagram

Thank you, Monaco.

A post shared by Uma Thurman (@umathurman) on

Érdekes, hogy a modellkedés is át- meg átszőtte a művésznő filmes karrierjét, aki A világ második legjobb gitárosa című filmsikere után a Lancome cég reklámaarca (is) lett.

Uma volt b. neje Gary Oldmannak, majd Ethan Hawke-nak, de közben barátságnál bensőségesebb kapcsolat fűzte Timothy Huttonhoz és Robert De Niróhoz is, harmadik gyereke pedig Arpad Bussontól fogant – szóval két végén égette a férfiak gyertyáját.

Ahogy elnézzük, nem lehet neki nagy kunszt elcsábítani bárkit is, ma sem.