Csillagok

Cápákkal fog úszkálni a szexis filmsztár

Hemsworth testvéreket minden mozifilmben örömmel nézegetjük, és erre jövőre is lesz lehetőség, Chris ugyanis a National Geographic kedvéért még a cápákat is bevállalta a Shark Beach-ben.

A 36 éves Chris Hemsworth is csatlakozott a National Geographic hagyományos Cápafesztiváljához. A tematikus programsorozat 2021-es kiadásának része lesz ugyanis a Shark Beach című műsor, amelyben a színész hazája, Ausztrália partjainál merül majd tapasztalt búvárokkal, hogy megfigyeljék a cápák viselkedését – számolt be róla az Origo.

Fotó: iStock.com/ lev radin

Hemsworth tudósokkal, aktivistákkal és a helyi lakosokkal együtt keresi a választ arra, hogy miért szaporodtak el az utóbbi időben a cápatámadások Ausztrália mellett, miközben a színész gyerekkorában az emberek még a cápákkal közösen élvezték az óceánt.

A Marvel-sorozat Thorja örül a lehetőségnek, mert nem csak forgathat, hanem még a természetben is lehet – ráadásul a vízben – amit különösen nagyon élvez. Hollywood egyik legdögösebb színésze már sokszor megvillantotta tökéletes hasizmát, és arról is gyakran mesél, hogy ehhez milyen kemény edzéstervet kellett végigcsinálnia, hát az biztos, hogy a cápákkal való úszkálás sem lesz egy egyszerű menet.