Csillagok

Pierce Brosnan olyat tett, amitől neked is elolvad a szíved

Pierce Brosnan 19 évvel ezelőtt vette feleségül kedvesét, Keeley Shaye Smith-t, akit évfordulójuk alkalmából egy csodaszép esküvői fotóval és egy gyönyörű üzenettel köszöntött.

Bár James Bondként nem tud megmaradni egyetlen nő mellett sem túl sokáig, a magánéletben egész más a helyzet Pierce Brosnannel: a sármos színész több mint 25 éve imádja szerelmét, Keeley Shaye Smith-t, akit 19 éve, 2001. augusztus 4-én vett feleségül.

Az évforduló alkalmából az alábbi képet posztolta, a következő üzenettel: „boldog évfordulót, szerelmem, Keely. Az én barna szemű lánykám! Ha lemaradnék, várj meg engem, kedvesem”. Hát nem édes?

Természetesen Keeley is megosztott egy közös képet. Bár mindketten változtak 2001 óta, szerelmük mit sem fakult – és ezt olyan jó látni egy olyan világban, ahol sztárok és egyszerű emberek is olyan könnyen bontják fel a házasságukat…

Pierce és Keeley 1994-ben egy mexikói tengerparton ismerkedtek meg, és a kölcsönös szimpátiából nem sokkal később szerelem lett. Két fiuk született, Dylan Thomas Brosnan 1997. januárjában, Paris Beckett Brosnan pedig 2001 februárjában.

Pierce Brosnan nemcsak kitart felesége mellett (híres kollégáival ellentétben nem hajlandó fiatalabb, néhány centivel vékonyabb derekú menyecskére cserélni a nejét), hanem mindig olyan szerelmesen beszél róla, amitől elolvadunk.