Csillagok

Megszületett Arnold Schwarzenegger első unokája

A büszke és nagyon boldog nagypapa még nem posztolt Instagramon a babáról, a szülők viszont már igen - sőt, a nevét is elárulták.

Arnold Schwarzenegger egy ideje már gyakorolja az apaszerepet, hiszen feleségével, Mariával négy gyerekük van: Katherine, Christina, Patrick és Christopher Schwarzenegger, illetve a sztárnak házasságon kívül is született egy fia, Joseph Baena.

Most azonban a nagypapaszereppel is megismerkedhet, hiszen megérkezett első unokája.

arnold schwarzenegger

Fotó: Shutterstock

A testépítőből lett filmsztár és politikust a lánya, Katherine és párja, Chris Pratt ajándékozta meg egy lányunokával, aki gyönyörű nevet kapott: Lyla Maria Schwarzenegger Prattnek hívják. Büszke és boldog nagypapája cikkünk születésének pillanatáig még nem posztolt róla Instagramon, a szülők viszont igen.

A Galaxis őrzői mozikból is ismert színész gyakorlatilag boldogságukat adta hírül és a baba nevét, meg is mutatjuk – Katherine nagyon hasonló posztját pedig itt tudod megnézni.

A hírek szerint az anyuka és a baba már otthon vannak, a kórházból a hétvégén térhettek haza, ahol a koronavírus miatt nem fogadhattak látogatókat – írja a hirado.hu, hozzátéve, hogy azóta már Arnold és Maria is a kezükben tarthatták a kicsit.