×

Csillagok

Martin Scorsese rengeteg sztárral dolgozik új projektjén

Martin Scorsese filmeket és televíziós műsorokat fog készíteni az Apple streaming-szolgáltatása számára. Az Oscar-díjas olasz-amerikai filmrendező több éves szerződést írt alá.

A 77 éves rendező nem tervezi egy darabig, hogy pihenni fog, hiszen több éves szerződést írt alá az egyik legnagyobb streaming-szolgáltatóval. A Nagymenők, a Taxisofőr és még megannyi filmklasszikus rendezője saját, Sikelia Productions nevű cégén keresztül fogja legyártani a tartalmakat – számolt be róla az MTI.

Fotó: iStock.com/DFree

Az Apple készíti Scorsese legújabb, Killers of the Flower Moon című filmjét Leonardo DiCaprio és Robert De Niro főszereplésével. A thrillert a mozikban is bemutatják, majd az Apple TV Plus kínálatában lesz elérhető. Érdekesség, hogy a rendezőzseni Az ír című maffiaeposzát tavaly a Netflixnél forgatta, miután a film magas, több mint 160 millió dolláros (47 milliárd forint) költségei miatt a hagyományos stúdiók nem vállalták a munkát.

Scorsesét megelőzően egyébként mások – Oprah Winfrey, Ridley Scott, Alfonso Cuarón és Julia Louis-Dreyfus – is csatlakozott az Apple TV Plus tartalomgyártóihoz.