Csillagok

Harry és Vilmos kapcsolata továbbra sem javul

Sokszor felröppen az a pletyka, hogy Diana hercegné fiai nem beszélnek egymással. Harry és Vilmos kapcsolata azóta romlott meg, hogy Harry életében megjelent Meghan. De, hogy mi lehet valójában a háttérben azt mindenki csak találgatja.

A nemrégiben megjelent leleplezőnek is nevezhető könyv, A szabadság nyomában, őszinte képet ad a hercegi párról: Harryről és Meghanról. A könyv – többek között – azt állítja, hogy sokkal több időre van szüksége a testvéreknek ahhoz, hogy megbocsássanak egymásnak.

Englefield, 2018. április 26.2017. május 20-án készített képen Vilmos cambridge-i herceg, a brit trónörökös elsőszülött fia (b) és öccse, Harry herceg Pippa Middleton esküvőjére érkezik a Berkshire megyei Englefield Szent Márk templomba. A Kensington-palota 2018. április 26-én bejelentette, hogy Vilmos herceg lesz öccse, Harry esküvői tanúja a május 19-i esküvőjén. (MTI/EPA)

Kiderül, hogy már épp kezdett volna helyreállni a viszony, amikor Harry-ék bejelentették, hogy függetlenedni akarnak a királyi családtól. Erre aztán Vilmos és Harry két hónapig egyáltalán nem beszélt egymással. A helyzet pedig azóta sem lett sokkal jobb, alig van a testvérek között bármi fajta kommunikáció – írja a hirado.hu

Vilmos úgy érezte, hátba támadták. A királyi család hírnevén folt esett a családi dráma miatt, mely az ő számára, aki nem csak a testvére Harrynek, de a trón örököse is, nagyon is fontos szempont – összegezte a helyzetet a People magazin.

Fotó: 21. Század Kiadó

Vilmos és családja maradt Angliában, Harry, Meghan és a kis Archie pedig Amerikába tette át a székhelyét, így még a távolság is azt eredményezi, hogy nehézkes legyen közöttük a kommunikáció.

„Ez egy tragédia. Láttam őket együtt felnőni, nagyon közel álltak egymáshoz. Korábban Katalin, Vilmos és Harry nagyszerűen tudott együtt dolgozni, a mentális egészség alapítványukban” – nyilatkozta a palota fotográfusa, Arthur Edwards.