Csillagok

Kobe Bryant felesége szavakkal ki sem tudja fejezni a fájdalmát

Kosárlabdázók, baseball-játékosok és természetesen a család is megemlékezett vasárnap Kobe Bryantről, minden idők egyik legjobb kosárlabdázójáról, aki augusztus 23-án ünnepelte volna 42. születésnapját.

Az NBA floridai központjában a vasárnapi játéknapon több alkalommal is bejátszásokkal emlékeztek meg a január 26-án helikopter-balesetben elhunyt legendás játékosról. A bostoni Jayson Tatum a játékos arcképével ellátott pólót viselt a Philadelphia elleni mérkőzés előtt és után – írta az MTI.

Fotó: EPA/LARRY W. SMITH SHUTTERSTOCK OUT *** Local Caption *** 52696394

Bár a tragikus körülmények között elhunyt kosaras volt csapata, a Los Angeles Lakers szabadnapos volt, Doc Rivers vezetőedző is megszólalt a születésnapon: „Különleges személy volt, egy nagyszerű játékos. Nem hiszem, hogy már mindannyian magunkhoz tértünk volna” – utalt a tragédiára.

A baseballosok közül is sokan emlékeztek a legendás sportolóra. A Los Angeles Dodgers játékosai Bryant 8-as és 24-es számú mezében sorakoztak fel a Colorado Rockies elleni mérkőzésre. A találkozó előtt és alatt a kivetítőn Bryantre és a szintén elhunyt tehetséges lányára, Giannára emlékeztek, olyan képsorokat is bevágtak.

Fotó: MTI/EPA/Mark R. Cristino

Kobe felesége számára máig feldolgozhatatlan lánya és férje elvesztése. Vanessa szívszagattó sorokat írt az Instagram-oldalára.

„Szeretlek, és annyira hiányozol, hogy szavakkal nem lehet kifejezni. Az életünk teljesen üres nélkületek! Apró darabokra törtem legbelül. Ám bármennyire is akarok sírni, inkább egy mosolyt erőltetek az arcomra, hogy a lányaink napja kellemesebben telhessen. Ők az erősek, nem én. Bárcsak felkelhetnék ebből a rémálomból. Bárcsak meglephetném a lányainkat azzal, hogy hazahozlak benneteket” – írta megható posztjában az özvegy.