Csillagok

Meg Ryan fia is szerepel a Sikoly folytatásában

Visszatér az 1996-os nagysikerű tini horror új része. A szereplők között pedig olyan új arcok is lesznek, mint Jack Quaid, Dennis Quaid és Meg Ryan fia A 28 éves színész a szülők nagy örömére szerepet kapott a Sikoly 5 című filmben.

Jack Quaid azért már nem kezdő, 2012-ben Az éhezők viadalában debütált a filmvásznon és azóta több tévésorozatban és filmben is játszott – írta az MTI a MovieWeb.com filmes hírportálra hivatkozva.

Jack Quaid már több filmben is játszott Fotó: iStock.com

A Sikoly című népszerű horrorsorozat 1996-ban indult, de 2011-ben mutatták be az eddigi utolsó, negyedik részt. Az ötödik rész rendeződuója, Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett egy csavarral visszatér a sorozat gyökereihez. A filmben ugyanis két rajongó azt tervezi, hogy lerója tiszteltét Wes Craven, az előző négy Sikoly-film rendezője előtt.

A Sikoly 5 szereposztásában a régi nagy nevek közül ott lesz David Arquette és Courteney Cox, de egyes hollywoodi források szerint Neve Campbell is szeretne csatlakozni a stábhoz. Kíváncsian várjuk a végeredményt, mert olyan jól esne már egy kis horroros borzongás.