Csillagok

Váratlan műtét miatt is izgulnia kellett Sharon Stone-nak

Mintha nem lett volna elég számára az a rettegés, hogy elveszítheti a húgát, aki koronavírusos lett, még egyik fiát is meg kellett műteni.

Embert próbáló időszakon van túl Sharon Stone. Nemrég még attól rettegett, hogy elveszítheti lupusban szenvedő húgát, Kelly-t, aki elkapta a koronavírust, de néhány napja kiderült: korántsem ez volt az egyetlen olyan nehéz helyzet, amivel a világhírű színésznőnek meg kellett birkóznia az elmúlt hetekben.

sharon stone

Fotó: Shutterstock

„Nagyon stresszes volt az egész, ráadásul a fiamat is meg kellett műteni épp akkor… úgy érzem, egy roncs voltam” – nyilatkozta a 62 éves világsztár. Azt ugyan nem árulta el, melyik fiának és pontosan miért volt szüksége műtétre, de azt megerősítette, hogy megkönnyebbült. Hiszen húgának és férjének végre negatív lett a tesztje, amivel úgy érzei, véget ért családja számára ez a nehéz időszak.

Sharon Stone-nak egyébként három nagyfia van: Roan 20 éves, Laird 15, Quinn pedig 14. Ez egy korábbi kép róluk, de az látszik, milyen édesek így együtt:

Egyébként abban is van már gyakorlata, hogyan beszéljen őszintén az őt ért jó és rossz dolgokról – nemrég megírta memoárját is, amiben pennsylvaniai gyermekéveiből, a hollywoodi sikerek felé tartó útjáról és humanitárius munkájából idéz fel pillanatokat. A kiadója szerint vidám, őszinte és nyílt mű hangoskönyv formában is elérhető lesz, amit maga a színésznő olvas fel.