×

Csillagok

Hugh Jackman strandolós fotóitól neked is meleged lesz

Az ausztrál sármőr még mindig őrzi szuperhős-formáját, vagy legalábbis nagyon közel áll hozzá. Győződj meg róla te is a saját szemeddel, már mutatjuk is a képeket!

Hugh Jackman néhány napja gondolt egyet, és az óceánparti kutyasétáltatást összekötötte egy jó kis csobbanással – és milyen jól tette, legalábbis a hölgyrajongók szerint, akik teljesen odáig vannak az 51 évesen is szuper formában lévő ausztrál színészért.

Nem is szaporítjuk tovább a szót, jönnek a képek: az alábbi fotó jobb oldalán lévő nyíllal tudsz a következő képekre lépni.

Bár az lehet a benyomásod, hogy a sármos színész unatkozik a karanténban, ő nemrég egy interjúban elmondta: nagyon élvezte, hogy végre több időt tölthetett feleségével és két gyerekükkel, a 20 éves Oscarral és a 15 éves Avával. Utóbbival végre végignézte azokat a sorozatokat, amiket egy ideje már szerettek volna, a Stranger Thingstől az Utódláson át az Ozarkig.

Ezen kívül sütöttek-főztek, kirakóztak, filmeket néztek… vagyis úgy töltötték ezt az időszakot, mint bárki más. De a színész valószínűleg rendszeresen sportolt is, hiszen nem karantén utáni aputestet, hanem szuper formát villantott a strandon, amire méltán lehet büszke.