×

Csillagok

Pamela Anderson újra szerelmes

A Baywatch-sztár viszonylag sokszor esik szerelembe – de ez most más, mint a többi: a híres kebelcsoda nemrég összejött a testőrével, és állítólag már össze is költöztek.

Az 53 éves szexszimbólum, Pamela Anderson az év elején ment feleségül Jon Peters producerhez. A mintegy 12 napig tartó házasságukat lezáró okmányokon talán még meg sem száradt a tinta, amikor a színésznő összemelegedett testőrével, Dan Hayhursttel, aki egyébként két éve dolgozik neki.

A világjárvány kitörése óta vannak együtt, akkor kerültek közel egymáshoz, amikor Hayhurst segédkezett Andersonnak a Vancouver-szigeten lévő háza berendezésében. A férfi a 40-es éveiben jár.

pamela anderson

Fotó: Shutterstock

Végre egy igazi férfi Pam mellett – ez a véleménye a pár egyik közeli ismerősének a testőrről. Arról is beszélt, hogy Dan tudja, hogyan kell bánni Pamelával, ráadásul – szerelmes testőr módjára – sosem veszi le róla a szemét. Minden jel szerint valóban jól megvannak, a testőr állítólag már be is költözött Anderson birtokára.

A szőke szépség nagy férfifaló hírében áll. Hozzáment Tommy Lee (57) és Kid Rock (49) zenészekhez, volt már Rick Salomon (52) producer hitvese, és most legutóbb, mintegy 2 hét erejéig Jon Petershez „kötötte az életét”. A New York Times szerint a kétgyermekes Anderson mindezek ellenére készen áll egy újabb házasságra.